subministrament industrial ferreteria Terrassa

Ferreteria industrial a Terrassa

La nostra ferreteria industrial està especialitzada en eines, maquinària i vestuari laboral a Terrassa

Necessita noves eines per a la plantilla de la seva empresa? Vol canviar el seu model de roba laboral i no sap on anar? És vostè un aficionat a la construcció i desitja comprar productes de qualitat? A Pricon Terrassa tenim la resposta a totes les seves preguntes, gràcies a l'extens catàleg de productes i serveis que posem a la seva disposició.

A l´any 1964 vam decidir començar la nostra activitat, amb l'objectiu principal en ment de convertir-nos en un lloc de referència pel sector de la construcció i la indústria de la zona. D'aquesta manera, la nostra ferreteria industrial a Terrassa treballa dia rere dia per aconseguir la completa satisfacció de totes aquelles persones que s'acosten fins a les nostres instal·lacions a la recerca d'un producte concret.

L'excel·lència i la qualitat, tant assistencial com de producte, és fonamental per a nosaltres. Per aquesta seleccionem tots els articles que conformen el nostre catàleg de forma personal, tenint en compte factors com la durabilitat i usabilitat. A més a més, sempre intentem tenir la millor oferta disponible, de manera que els nostres preus estan molt equilibrats pel que fa a qualitat i import es refereixen.

Ferretería industrial Terrassa

QUINS SERVEIS T´OFERIM A PRICON TERRASSA?

 

VENDA

A Pricon Terrassa venem tot tipus de maquinària industrial i accessoris. Si no troba el que busca, pregunteu al nostre personal.

LLOGUER

A la nostra empresa també estem especialitzats en el lloguer de maquinària i eines. És l'opció més econòmica i segura.

ROBA LABORAL

Tenim l'equipament que necessita per afrontar al seu dia a dia a la feina. Treballem amb vestuari i calçat laboral de diferents professions i sectors.

 

Feu un cop d'ull al catàleg virtual de nostra ferreteria industrial a Terrassa i si té algun dubte, envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per telèfon. A Pricon Terrassa l´oferim qualitat, professionalitat i assessorament tècnic personalitzat. Al nostre local trobarà al seu millor aliat per a tot allò que necessiti. L'hi garantim.

PRICON TERRASSA, S.L.

  Av. Glòries Catalanes, 62A,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 780 03 11 - 93 780 01 77

  608 92 46 02

  93 789 03 91

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.